Over ons

Bij Hout- en Steenhandel Kortenhoef bent u aan het juiste adres voor uw tuin. Er is bij ons een mooi assortiment van kleurechte sierbestrating, siertegels, tuintegelsnatuursteen, gebakken klinkers en keramische tuintegels. Ook voor tuinhout, Douglas hout, houten overkappingen, tuinschermen, blokhutten, tuinverlichting zoals inlite verlichting en MBI tegels waaronder GeoCeramica en GeoSteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vestiging Muiderberg:

Met een terrein oppervlakte van 180000 m2, waarvan circa 1500 m2 showtuin en daarmee de grootste showtuin van het gooi en omstreken.

De showtuin is voorzien van meer dan 300 voorbeeldbestratingen van nostalgische klinkers tot moderne strakke siertegels. Tevens worden alle andere producten/onderdelen zoals; vlonders,tuinhout,composiet,muurelementen,grindschuttingen, tuinverlichting en nog veel meer!

Alle producten zijn overzichtelijk en professioneel aangelegd door vakbekwame stratenmakers om onze klanten te kunnen inspireren en sturen naar de juiste keuze voor hun tuin.

Naast particulieren is Hout- en Steenhandel Kortenhoef ook de basis voor stratenmakers en hoveniersbedrijven.We zullen er daarom ook alles aan doen om iedereen aan zijn behoefte te voorzien.


Vestiging Almere:

Sinds 2014 heeft Kippersluis Sierbestrating de vestiging in Almere geopend aan de Palmpolstraat.
Met een terrein oppervlakte van 3800 m2, waarvan circa 1000 m2 showtuin.

De zeer centraal liggende locatie is voorzien van circa 200 voorbeeldbestratingen en een zeer grote tuinhout voorraad. Van Moderne strakke siertegels tot zeer aantrekkelijke A-kwaliteit outlet partijen! Van natuursteen Hilversum en natuursteen Amstelveen tot andere soorten sierbestrating Hilversum en sierbestrating Amstelveen.