Natuursteen kopen

Wilt u natuursteen kopen? Natuursteen is een prachtig natuurproduct. Doordat het een typisch natuurproduct is, heeft elke steen bijzondere kenmerken. Door gebruik te maken van natuursteen in de voor- of achtertuin kunt u elke gewenste sfeer creëren. Van een rustieke sfeer tot een moderne sfeer. Wilt u natuursteen kopen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop of bezoek één van onze vestigingen!

natuursteen kopen

Uitgebreid assortiment natuursteen

Bij Hout en Steenhandel Kortenhoef kunt u bij maar liefst drie vestigingen terecht om natuursteen te kopen. Wij zijn gevestigd in Kortenhoef, Muiderberg en Almere. Zitten we niet bij u in de buurt? Geen probleem! U kunt al onze natuursteenproducten terugvinden in onze webshop. Wij bieden een ruim assortiment natuursteen. Zo kunt u bij ons terecht voor natuursteen klinkers, flagstone’s, kalksteen, marmer en Turks hardsteen. Kijk ook eens naar onze natuursteen kinderkoppen!

Natuursteen kopen? Ontdek de voordelen!

Behalve dat wij een ruim assortiment natuursteen bieden, zijn er nog meer voordelen! Wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, leveren door heel Nederland en onze deskundige en professionele medewerkers staan u graag te woord. Behalve dat u bij ons natuursteen kunt kopen, bieden wij ook de mogelijkheid om uw tuin te laten bestraten of aanleggen door één van onze vakkundige medewerkers.

Inspiratie opdoen? Bezoek onze showtuin!

Wij bieden meer dan 50 verschillende soorten natuursteen. Elk type natuursteen zorgt voor een andere sfeer in uw tuin. Door gebruik te maken van Turks hardsteen creëert u bijvoorbeeld een luxe uitstraling, terwijl u met natuursteen kinderkoppen en speelse uitstraling creëert. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u, voordat u een keuze maakt, het natuursteen eerst in het echt wilt zien. Bij Hout en Steenhandel Kortenhoef kunnen wij ons dat goed voorstellen. Daarom bent u vijf dagen in de week welkom bij onze showtuin van ruim 1500 vierkante meter. Onze medewerkers kunnen goed met u meedenken. Zij weten precies welk type natuursteen u moet gebruiken om een bepaalde uitstraling te creëren.

Natuursteen kopen bij Kortenhoef  Natuurstenen kopen  Natuursteen  Natuurstenen

Natuursteen kopen? Bezoek onze webshop!

Weet u al precies welk type natuursteen u wilt kopen? Bezoek onze webshop en bestel makkelijk, snel en veilig! U kiest zelf het gewenste levermoment. Wij nemen altijd telefonisch contact met u op om de leverdatum te bevestigen. Bovendien hoeft u zelf niet thuis aanwezig te zijn tijdens de levering van uw natuursteen! Kortom: wilt u natuursteen kopen? Bestel dan snel uw producten bij Hout- en Steenhandel Kortenhoef.