Inlite verlichting

Vakkundig plaatst u de nieuwste inlite verlichting in uw tuin. Want wanneer u ‘s zomers het zoveel mogelijk liefst buiten leeft, is alleen de beste tuinverlichting goed genoeg. Dus wilt u ‘s avonds een barbecue met de familie organiseren? Schaf dan één van onze inlite verlichtingen aan! Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook erg sfeervol. Met de buitenverlichting van Hout- en Steenhandel Kortenhoef behoudt uw tuin ‘s avonds namelijk dezelfde kleurenpracht als overdag. Ervaar het vandaag nog in onze showroom

Inlite verlichting
 

Comfort, sfeer en veiligheid!

Onze inlite verlichtingen zijn in de eerste plaats functioneel. Zo vindt u bijvoorbeeld met een groter gemak uw sleutelgat. Daarnaast zorgt inlite verlichting ervoor dat uw tuin ‘s avonds sfeervol oogt. In de winter kijkt u namelijk vanuit uw woonkamer een prachtig verlichte tuin in. Zo betrekt u het buitenleven ook bij het leven binnenshuis. Ten slotte zijn tuinen met buitenverlichting veiliger. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de aanwezigheid van buitenverlichting de kans op inbraak aanzienlijk verkleint. Drie goede redenen om te kiezen voor inlite verlichting toch?

Het hele jaar volop tuinplezier!

Ziet u uzelf al gezellig borrelen met vrienden in uw prachtige tuin? Wij wel! Zowel in de zomer als in de winter! Want ook tijdens de donkere maanden kunt u van uw sfeervolle tuin met inlite verlichting genieten. Bijvoorbeeld met een zacht dekentje en een vuurkorf. En wordt het buiten toch te koud? Dan gaat u lekker naar binnen. Maar wel met uw inlite verlichting nog aan, want zo geniet u ook binnenshuis volop van een prachtig verlichte tuin.

Ons assortiment

Bij Hout- en Steenhandel Kortenhoef hebben wij verschillende vormen van inlite verlichting en toebehoren voor u in huis. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze buitenspots? Hiermee kunt u specifieke onderdelen van uw tuin extra benadrukken. Denk bijvoorbeeld aan dat prachtig beeld of die mooie plant! Wilt u echter uw looppad of muur beter verlichten? Kies dan voor onze wand- of staande lampen. Tot slot kunt u ook voor onze sfeervolle inbouwspots kiezen.

Een impressie van onze Inlite verlichting

Inlite verlichting voor in uw tuin  Inlite verlichting kopen bij Kortenhoef  Inlite verlichting kopen  Inlite verlichting Kortenhoef

Inlite verlichtingen? Hout- en Steenhandel Kortenhoef helpt!

Wilt u tuininspiratie opdoen en inlite verlichtingen in de praktijk zien? Breng eens een bezoek aan één van onze showrooms! U vindt hier ook tuintegels, keramische tuintegels, tuinhout, Douglas hout, houten overkappingen, natuursteen, MBI tegels - waaronder GeoCeramica en GeoSteen - en tuinschermen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dat kan door te bellen naar 035 - 656 01 52 of een e-mail te sturen naar info@houtensteenhandelkortenhoef.nl. Benieuwd naar ons assortiment? Bezoek onze webshop voor alle inlite verlichting!