Tuinverlichting 12V kopen?

Tuinverlichting is essentieel, maar het geeft ook direct meer sfeer. Het zorgt ervoor dat u tot in de late uren kunt genieten in uw tuin. Een boek lezen, dineren of gezellig borrelen bijvoorbeeld. Dan is goede verlichting geen overbodige luxe. Bij Hout en Steenhandel Kortenhoef vindt u daarom een groot aanbod tuinverlichting 12V. Met onze spots, wand- en staande lampen creëert u eenvoudig een sfeervol verlichte tuin.

tuinverlichting

De functies van buitenverlichting

Tuinverlichting is al lang niet meer enkel functioneel. Het bepaalt de sfeer en geeft een veilig gevoel. Uiteraard wilt u het tuinpad of terras goed verlicht hebben, maar hoe leuk is het om binnen ook te kunnen genieten van uw mooie beplanting? Ook dat is mogelijk met buitenverlichting. Zet uw bomen, bloemen of ander groen in de spotlights en geniet ook ‘s avonds van uw eigen stukje natuur. Dat kan bijvoorbeeld met de buitenspots of grondspots uit ons assortiment. Wilt u uw woning meer karakter geven in het donker? Ook hiervoor is buitenverlichting zeer geschikt. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat alle belangrijke plekken worden verlicht, kunt u van te voren een lichtplan maken.

Groot assortiment tuinverlichting 12V

In ons assortiment vindt u onder andere tuinverlichting 12V van In-Lite in de vorm van buitenspots, grondspots, staande lampen en wandlampen. Buitenverlichting gebaseerd op 12 volt is door de laagspanning zeer veilig. Daarnaast biedt In-Lite 5 jaar garantie. Zoekt u accessoires voor deze verlichting? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor transformatoren en andere bijbehorende accessoires zoals reservelampen en grondplaten.

Tuinverlichting bij Kortenhoef   Tuinverlichting kopen bij Kortenhoef   Tuinverlichting kopen

Tuinverlichting kopen?

Wilt u uw tuin ook verlichten met behulp van duurzame tuinverlichting? Bekijk dan direct ons aanbod online, of kom langs in onze showtuin. De showtuin is maandag t/m vrijdag geopend van 07.30 tot 17.15 uur en op zaterdag van 07.30 tot 17.00 uur. U vindt Hout en Steenhandel Kortenhoef aan De Kwakel 56 in Kortenhoef. Heeft u nog vragen over buitenverlichting? Neem dan gerust contact met ons op via info@houtensteenhandelkortenhoef.nl of 035- 656 01 52. Onze medewerkers adviseren u graag op het gebied van tuinverlichting!