Geoceramica kopen?

Heeft u wel eens gehoord van GeoCeramica? Deze nieuwe generatie tegels voor in de tuin is een goed alternatief voor de originele keramische tegels. Smaakvol keramiek gecombineerd met de betaalbare verwerkingskosten van beton. Deze combinatie maakt het leggen van GeoCeramica eenvoudiger en goedkoper dan de originele keramische tegel. De fundering voor originele keramische tegels zit bij dit alternatief namelijk al onder de tegel!

Geoceramica

Zeer onderhoudsvriendelijke sierbestrating

Behalve dat het plaatsen van GeoCeramica relatief eenvoudig en goedkoop is, hoeft er ook weinig rekening gehouden te worden met de bodem. Elk type bodem is namelijk geschikt. De tegel kan daarnaast direct op zand gestraat worden. U profiteert niet alleen van voordelen tijdens het plaatsen van de bestrating. GeoCeramica heeft weinig onderhoud nodig. Zo heeft deze nieuwe generatie tegels weinig groene aanslag te verduren en is het bestand tegen zuur. Ook zijn deze tegels slijt- en kleurvast, en hebben ze een hoge stroefheid waardoor uitglijden met nat weer verleden tijd is.   Heeft u toch vlekken op uw bestrating? Geen zorgen, de combinatie beton en keramiek is eenvoudig te reinigen! Zo kunt u het hele jaar door genieten van een net terras, zonder veel onderhoud.

De nieuwe generatie tegels bij Hout en Steenhandel Kortenhoef

U vindt de GeoCeramica® van MBI De Steenmeesters in het assortiment van Hout en Steenhandel Kortenhoef. Ze hebben een standaardmaat van 60x60x4 cm. Net als bij andere sierbestrating is er keuze tussen diverse kleuren. Van lichte aardetinten voor een mediterraanse sfeer tot diepe donkere kleuren. Voor een mooi, schoon terras hoeft u met GeoCeramica niet per se te gaan voor donkere tegels. De lichte tegels zijn namelijk ook eenvoudig schoon te houden.

Impressie van onze GeoCeramica tegels

GeoCeramica kopen   GeoCeramica tegel   GeoCeramica

Hulp bij het aanleggen van GeoCeramica

Kunt u hulp gebruiken bij het aanleggen van uw bestrating? Dan helpen wij u graag! U vraagt hiervoor eenvoudig een offerte aan via onze website. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs en voorzien u graag van advies.

GeoCeramica kopen?

Wilt uw tuin of terras bestraten met GeoCeramica? Bestel dan eenvoudig via onze webshop of kom langs in onze vestiging aan De Kwakel 56 in Kortenhoef. Hier vindt u diverse soorten tuintegels, maar ook voor tuinhout, tuinschermen, Inlite verlichting en Douglas hout, waaronder een houten overkapping, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vestiging is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 uur tot 17.15 uur en op zaterdag van 07.30 tot 17.00. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan één van onze andere vestigingen. Wilt u meer informatie over de combinatie beton- en keramische tegel? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 035-6560152. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen over GeoCeramica!