Veelgestelde vragen


Hieronder bevinden zich de onderwerpen waar wij de meestgestelde vragen in hebben onderverdeeld. Klik op een onderwerp naar keuze om de meestgestelde vragen te bekijken.

Daarnaast kunt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons opnemen. Denk hierbij onder andere aan informatie omtrent tuintegels, keramische tuintegels, tuinhout, douglas hout, houten overkappingen, natuursteen, GeoCeramica, GeoSteen, andere MBI tegels en tuinverlichting zoals inlite verlichting


 
« terug naar overzicht

Leggen jullie ook complete tuinen aan?
Nee dat doen wij niet, maar wij kunnen jullie wel in contact laten brengen met vakbekwame hoveniers en stratenmakers bedrijven die al de wensen van de klant kunnen realiseren.
De bedrijven waar wij mee samenwerking leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs!
Maken jullie tuinontwerpen?
Wij maken geen tuinontwerpen, maar willen wel graag met de klant meedenken. Een professioneel tuinontwerp kost vaak veel geld en dat past niet in onze visie. Wij kunnen wel in contact brengen met een bedrijf die dat kan verzorgen. 
Eén van de bedrijven maakt een afspraak en komt naar uw woning om ter plekke een advies te maken voor een prachtige tuin. Uiteraard zijn alle prijzen vrijblijvend!
komt naar uw woning om de tuinadviezen ter plekke te geven en vrijblijvend een offerte te maken voor de aanleg van uw tuin.

Kippersluis Sierbestrating heeft wel verkoopadviseurs in dienst die u deskundig advies kunnen geven en een handje helpen met de inrichting van uw tuin!
Wat is de werkwijze van Kippersluis?
Wij werken in 5 fases:

Fase 1:
Er word contact opgenomen door een vakbekwaam hoveniers/stratenmakersbedrijf en een afspraak ingepland, zodat er een passende offerte gemaakt kan worden.

Fase 2:
Offerte ontvangen beoordelen, bespreken en akkoord als de offerte volledig en naar wens is.

Fase 3:
Materialen worden besteld door hoveniers/stratenmakersbedrijf bij Kippersluis, zodat u hier geen omkijken naar heeft.Mocht er iets verkeerd gaan met de bestelling dan is de hovenier/stratenmaker verantwoordelijk.

Fase 4:
Leveren en de aanleg verzorgen.
De materialen worden 1 a 2 dagen voor levering geleverd op de afgesproken plaats, daarna kunnen de mannen van het hoveniers/stratenmakersbedrijf uw wensen realiseren.


 
Geven jullie garantie op tuinaanleg?
De lengte van de garantie varieert per hovenier/stratenmaker.
Garantie gelden op de aangelegde producten, diensten en op verzakkingen. Problemen die na dit tijdsbestek voorkomen zijn niet te wijten aan een professionele aanleg, maar aan andere factoren, zoals de ondergrond, belasting van vervoersmiddelen

Extra informatie:

Douglas hout

Tuinhout